Andrei Baciu, fostul viitor ministru al sănătății, și grupul ”vrem spitale, nu catedrale”

Foarte pe scurt. Dacian Cioloș l-a propus pe Andrei Baciu, un tânăr medic de 29 de ani, pentru funcția de ministru al sănătății. Imediat după acest anunț au început să circule pe Facebook poze cu Andrei Baciu în chiloți, de pe vremea când acesta era manechin. La presiunea tinerilor frumoși și liberi, Dacian Cioloș l-a scos de pe listă și l-a propus pe Patriciu Achimas-Cadariu.

Deși nu au trecut nici două zile de când scriam despre ipocrizie, nu pot să nu mă gândesc la același lucru și acum. Practic cea mai mare parte dintre oamenii care urlau necontenit ”vrem spitale, nu catedrale” se supara acum pentru niste poze in chiloți? Dacă cinvea a fost manechin la viața sa, trebuie automat exclus de la orice funcție publică? Unde erau toți acești pudici atunci când Elena Udrea era pe cai mari? Și ea a pozat în lenjerie intimă. 

Din punctul meu de vedere, un tânăr medic de 29 de ani nu știu dacă este cel mai competent om pentru funcția de ministru al sănătății. La acea vârstă de abia ai trecut de rezidențiat. Deci și eu aș tinde să cred că numirea lui Andrei Baciu era, poate, inoportună în acest moment. Dar argumentul meu nu este constituit dintr-o serie de poze în chiloți, în timp ce argumentul multora de pe Facebook se baza exclusiv pe aceste poze în chiloți.

Problema societății românești nu sunt politicienii, ci societatea în sine. Politicienii sunt o imagine fidelă a societății. Când ai o societate atât de ipocrită în ansamblul ei, încât să strige jos biserica, dar să refuze un eventual ministru pe bază de poze în chiloți, mi se pare că ne merităm clasa politică.

Da sfoara in tara
0

One thought on “Andrei Baciu, fostul viitor ministru al sănătății, și grupul ”vrem spitale, nu catedrale”

  1. Ora Exacta

    Cautand pe internetul din Romania iata ca am nimerit pe pagina dumeavoastra.
    Nu pot sa nu remarc ca sunt placut surprins de calitatea articolelor
    de pe acest sait si va urez cat mai mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *