Atentatele de la Paris ne arată că multiculturalismul “flower power” n-are nimic în comun cu realitatea

Ceea ce s-a întâmplat la Paris este trist și de-a dreptul șocant. În lumea ”gândirii pozitive” și a ”universului care contribuie la succesul nostru”, în lumea Facebook-ului plin de pisici gingașe sau a citatelor motivaționale de origine îndoielnică, astfel de atentate nu ar trebui să se înâmple. Dar, ce să vezi, iată că ele se întâmplă destul de des, uneori chiar de două ori într-un în aceeași tară. Asta spune multe despre competența serviciilor de informare franceze. Dar revenim al această lume idilică pe care mulți o propovăduiesc. În această lume islamul este o religie ce promovează pacea iar noi trebuie să primim în ograda noastră pe toată lumea și să renunțăm chiar la lucrurile care ne definesc pentru a nu-i supăra pe musafirii noștri. Aș numi această atitudine ”multiculturalism flower power”. Problema acestui multiculturalism este că ne indeamnă violent pe toți să devenim schizofrenici.

Acești multicuturaliști flower power ne învață deja că imigranții nu au nicio treabă cu aceste evenimente. Mai mult, aceștia ar fugi tocmai de cei care au comis aceste atentate. Schizofrenia acestor multicuturaliști este atât de avansată încât pun în gura celor care refuză acest tip de multiculturalism chiar lucruri pe care ei nu le-au zis. Nimeni nu a afirmat că atentatele de la Paris au fost comise de imigranți. Cu siguranță aceștia încă nu au apucat să se organizeze pentru o astfel de lovitură. Dar afirmația conform căreia imigranții ar fugi tocmai de cei care au comis aceste atentate mi se pare înduioșător de tâmpă. De ce? Pentru că, la fel ca în cazul atentatelor de la Charlie Hebdo, și atentatele de acum au fost comise, cel mai probabil, tot de cetățeni francezi. Adică oameni născuți și crescuți în Franța, dar care nu au nimic în comun cu Franța. Ei bine, dacă imigranții ar fugi din calea acestor oameni, atunci traseul lor nu credeți că ar trebui să fie altul? Adică dinspre Europa către alte părți ale lumii și nu din alte părți ale lumii către Europa.

Și chiar dacă am interpreta această afirmație într-o cheie simbolică, tot nu am ajunge nicăieri. Pentru că motivele pentru care cetățenii francezi musulmani ajung să comită asemenea atrocități au cu totul alte cauze în comparație cu cetățenii sirieni care conduc acum Statul Islamic. Și cum chiar voi spuneți, dragi multiculturaliști flower power, nu e bine să generalizăm!

Dacă niște cetățeni francezi, născuți și crescuți în Franța, au ajuns să comită astfel de acțiuni, oare ce vor fi capabili sî facă cei care au crescut de mici în spiritul unui islam radicalizat? Aici este adevărata problemă și motivul pentru care, noi cei lipsiți de umanitate (după cum ne catalogați) atragem atenția că ne sinucidem! Și de aceea credem că orice aplicație pentru azil politic trebuie luată la puricat.

Ceea ce pe mine mă deranjează în ultima vreme este că multiculturaliștii flower power au devenit foarte violenți verbal la adresa celor care refuză această tendință de îndobitocire prin pierderea simțului realității. Pentru acest lucru există și o explicație foarte simplă. Multiculturaliștii văd că propovăduiesc ceva ce nu are acoperire în lumea reală. Și eu aș fi frustrat dacă aș tot propovădui teorii care nu au acoperire în viața reală.

Da sfoara in tara
0

One thought on “Atentatele de la Paris ne arată că multiculturalismul “flower power” n-are nimic în comun cu realitatea

  1. Pingback: Dublă măsură, ipocrizie și manipulare prin necunoaștere. Despre Rusia, Liban și Franța - Solilocvii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *